fliss vaughan

Resepti- + tuotekehityspäällikkö / tekee hyviä uusia ruokia

Fliss body

Mitä teet Ella’s Kitchenillä?

Tehtäväni on kehittää uusia maukkaita reseptejä tuotevalikoimaamme, aterioita ja Big Kids -isompien lasten valikoimaa varten. Työskentelen tiiviisti yhdessä Friends-(markkinointi)tiimin kanssa herättääksemme jännittävät ideamme eloon. Meillä on hieno koekeittiö, joka on täynnä jännittäviä vempaimia. Olen onnekas, sillä saan viettää siellä ison osan ajastani kokkaillen uusia reseptejä.

Noudatamme supertiukkoja säädöksiä luodessamme maukkaimmat, sopivasti ravintoaineita sisältävät reseptit ja käytämme aina parhaita tarjolla olevia aineksia. Olemme todella tiukkoja siitä, mitä menee ruokiimme ja testaamme ja hyväksymme jokaisen ainesosan varmistaaksemme, että ne ovat turvallisia, eettisesti ja kestävästi hankittuja sekä mikä tärkeintä herkullisia!

Olen yksi tuotevalvojista. Tehtävänäni on ylläpitää laatua ja kehittää tuotteita uudelleen tarpeen mukaan. Tarkastelemme aina tuotevalikoimaamme varmistaaksemme, että ne ovat parhaita mahdollisia. Jos löydämme parantamisen tarvetta uusimme reseptin tehdäksemme siitä paremman.

Yksi lempiasioistani työssäni on reseptien kehittäminen nettisivuillemme ja sosiaaliseen mediaan. On todella hauskaa keksiä uusia luovia käyttötapoja tuotteillemme sekä keksiä uusia ruokataideteoksia ja kokkausvinkkejä koko perheelle sopiviin resepteihin. On vieläkin yhtä jännittävää nähdä kehittämäni reseptin ponnahtavan esiin Instagramissa!

Kerrotko vähän taustatietoa, mikä tekee sinusta parhaan tähän hommaan?

Olen työskennellyt elintarviketeollisuudessa tuotekehityksessä jo 14 vuoden ajan ja Ella’silla vähän yli 6 vuoden ajan. Olen aina rakastanut ruoanlaittoa. Kasvoin erittäin ruokakeskeisessä perheessä ja vietin paljon aikaa keittiössä!

Kun olin 14-vuotias päätin, että haluan kokeilukeittiön kokiksi ja opiskelin ruokateknologiaa lukiossa, jonka jälkeen opiskelin ruokamarkkinointia ja johtamista Sheffield Hallam -yliopistossa.

Ennen Ella’silla tiimiin liittymistä, hankin kokemusta kolmessa eri ruokayrityksessä kehittäen kaikenlaisia reseptejä, ja olin onnekas saadessani työskennellä tuotevalikoimien, kuten Duchy Originals, Heston Blumenthal ja Raymond Blanc, kanssa. Täytyy sanoa, että pikkuiset ovat kaikista vaativin asiakasryhmä!

Mistä olet ylpeä työssäsi Ella’s Kitchenillä + kuinka työsi auttaa pikkuisia oppimaan rakastamaan ruokaa?

Olen ylpeä saadessani työskennellä näin eettisen ja missio-orientoituneen yrityksen kanssa. Kaikki, mitä teemme on lasten ravintotarpeiden ja hyvän ruokasuhteen hyväksi.

Olen ylpeä tietäessäni, että voin kantaa korteni kekoon ja auttaa vanhempia ja hoitajia navigoimaan läpi kiinteisiin siirtymisen ja senkin jälkeen!

Top 3 -vinkit pikkuisten vanhemmille + hoitajille

1

Älä pelkää tarjota uusia ruokia laajasti – vaikka et pitäisi niistä itse, pikkuisesi saattaa rakastaa niitä. Sen ei tarvitse olla kovin seikkailunhaluista. Voit luoda hyvin erilaisia makuja ja laajentaa pienten makupalettia yhdistämällä kaksi tuttua ruokaa.

2

Ota pikkuiset mukaan valmisteluihin/ruoanlaittoon aina, kun se on mahdollista. Itse osallistuminen on jännittävää, auttaa luomaan aistielämyksiä ja herättää uteliaisuutta.

3

Jos pikkuisesi tyrmää jonkun ruoan, älä lannistu. Koostumuksella on iso rooli ruoan hyväksymisessä tai sen torjumisessa. Jos esimerkiksi höyrytetty porkkana ei kelpaa, voit seuraavaksi kokeilla sen muussaamista tai uunissa paistamista erilaista syömiskokemusta varten.

1 / 3
Our Experts Hero

Työskentelemme erittäin tiiviisti monien asiantuntijoiden kanssa sen varmistamiseksi, että herkulliset ruokamme ovat parhaita pienille masuille!