Käytämme evästeitä, jotta sivustoamme olisi helppo ja hauska käyttää. Jos jatkat sivuston käyttämistä muuttamatta asetuksia, oletamme, että haluat vastaanottaa evästeemme.

Koti > Reseptit > Juustoiset valkosipuli-yrttineliöt

Juustoiset valkosipuli-yrttineliöt

Juustoiset valkosipuli-yrttineliöt

Tosi juustoinen ja helppo valkosipulipaahtoleipäresepti, joka sopii loistavasti pikku kätösten pitämiseen kiireisinä! Valmistusaika alle 10 minuuttia... Valmiina, paikoillanne... JUUSTO!

Serves
4
Valmista
5 min
Paista
5 min
10 kk
Kasvisruokavalio Kasvisruokavalio
Ei sisällä soijaa Ei sisällä soijaa
Ei sisällä pähkinää Ei sisällä pähkinää
Ei sisällä kananmunaa Ei sisällä kananmunaa

Ainekset

Ohje

  • 2 palaa leipää (reunoineen tai ilman)
  • 10 g voita
  • ½ tl valkosipulirouhetta (tai puolikas pieni valkospulinkynsi hienonnettuna)
  • ½ tl kuivattuja yrttejä
  • 10 g juustoraastetta

Ainekset

Ohje

  1. Paahda leipä kevyesti.
  2. Aseta voi pieneen kulhoon, mikrota 15 sekuntia, kunnes se on pehmennyt.
  3. Sekoita voi, valkosipuli ja yrtit keskenään.
  4. Levitä tasaisesti paahtoleivälle.
  5. Lisää juusto ja leikkaa jokainen leipäpala neljään osaan.
  6. Uunin tai mikrouunin grilliasetuksella grillaa keskilämmöllä 2 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.
  7. Tarjoile ja nauti!

Hauskaa pikkuisille

Piparkakkumuoteilla pikkuiset voivat tehdä eri muotoisia leipiä!

Käteviä vinkkejä

Sopii loistavasti sormin syötäväksi lounaaksi kovaksi keitettyjen kananmunaviipaleiden, kurkkutikkujen ja hummuksen kanssa.