Kiinalainen "Merilevä"
Kiinalainen "Merilevä"
Kasviksia rakastavat pikkuiset rakastavat varmasti napostella herkullista + rapeaa seesami-kaali "merilevää"!
Serves
4
Valmista
5
min
Paista
15
min

Ainekset
Ohje
- 4 isoa kourallista lehtikaalta, varret poistettuna + isot palat revittynä pienemmiksi
- 2 tl seesamiöljyä
- 1 tl mustia tai paahdettuja valkoisia seesaminsiemeniä tarjoiluun
Hauskaa pikkuisille
Pikkukokit voivat ripotella seesaminsiemeniä lehtikaalien päälle ennenkuin he syövät.
Vaihtelun vuoksi
Voit käyttää pähkinä- tai kookosöljyä, jos pikkuisesi ei voi syödä seesaminsiemeniä. Kokeile ripotella päälle parmesaanijuustoa tai unikonsiemeniä.