Käytämme evästeitä, jotta sivustoamme olisi helppo ja hauska käyttää. Jos jatkat sivuston käyttämistä muuttamatta asetuksia, oletamme, että haluat vastaanottaa evästeemme.

Koti > Reseptit > Kiinalainen "Merilevä"

Kiinalainen "Merilevä"

Kiinalainen "Merilevä"

Kasviksia rakastavat pikkuiset rakastavat varmasti napostella herkullista + rapeaa seesami-kaali "merilevää"!

Serves
4
Valmista
5 min
Paista
15 min
12 kk
Ei sisällä kananmunaa Ei sisällä kananmunaa
Maidoton Maidoton
Gluteeniton Gluteeniton
Ei sisällä pähkinää Ei sisällä pähkinää
Ei sisällä soijaa Ei sisällä soijaa
Kasvisruokavalio Kasvisruokavalio

Ainekset

Ohje

  • 4 isoa kourallista lehtikaalta, varret poistettuna + isot palat revittynä pienemmiksi
  • 2 tl seesamiöljyä
  • 1 tl mustia tai paahdettuja valkoisia seesaminsiemeniä tarjoiluun

Ainekset

Ohje

  1. Lämmitä uuni 150 °C
  2. Laita lehtikaalit kulhoon, lisää päälle seesamiöljy + hiero öljy kaaleihin käsilläsi.
  3. Laita lehtikaalit pellille + paista uunissa 15 minuuttia, kerran kääntäen, kunnes ne ovat rapeita. Pidä lehtikaaleja silmällä, koska ne palavat helposti.
  4. Tarjoile "merilevä" seesaminsiemenillä koristeltuna.

Hauskaa pikkuisille

Pikkukokit voivat ripotella seesaminsiemeniä lehtikaalien päälle ennenkuin he syövät.

Vaihtelun vuoksi

Voit käyttää pähkinä- tai kookosöljyä, jos pikkuisesi ei voi syödä seesaminsiemeniä. Kokeile ripotella päälle parmesaanijuustoa tai unikonsiemeniä.