Käytämme evästeitä, jotta sivustoamme olisi helppo ja hauska käyttää. Jos jatkat sivuston käyttämistä muuttamatta asetuksia, oletamme, että haluat vastaanottaa evästeemme.

Koti > Reseptit > Mausteinen Pottuaamupala

Mausteinen Pottuaamupala

Mausteinen Pottuaamupala

Tämä on mahtava tapa käyttää ylijääneet perunat + kasvikset. Me rakastamme tätä reseptiä aamupalana kananmunan kanssa + ripaus curryjauhetta saa makunystyrät heräämään.

Serves
4
Valmista
10 min
Paista
20 min
Koko perheelle
Gluteeniton Gluteeniton
Ei sisällä pähkinää Ei sisällä pähkinää
Ei sisällä soijaa Ei sisällä soijaa
Kasvisruokavalio Kasvisruokavalio

Ainekset

Ohje

  • 3 rkl auringonkukkaöljyä + kananmunien paistoon
  • 500 g keitettyjä perunoita kuutioituna
  • 1 x sipuli pilkottuna
  • 250 g keitettyjä ruusukaaleja, puoliksi halkaistuina tai valkoista kaalia hienonnettuna
  • 2 valkosipulinkynttä pilkottuna
  • 140 g halloumi juustoa kuutioituna
  • 1 tl mietoa curryjauhetta
  • 1 tl kuminan siemeniä (valinnainen)
  • 4 x kananmunaa (valinnainen)

Ainekset

Ohje

  1. Laita öljy kuumenemaan isolle pannulle keskilämmölle. Lisää pannulle perunat + sipuli + paista 10 minuuttia välillä sekoittaen kunnes sipuli on pehmentynyt + perunat ovat kullanruskeita.
  2. Lisää ruusukaalit tai kaali, valkosipuli, halloumi, curryjauhe + kumina, jos käytät. Sekoita kaikki keskenään ja paista vielä 5 minuuttia välillä käännellen kunnes kaikki ovat lämmenneet.
  3. Jos paistat kananmunia, laita seos sillä välin uuniin miedolle lämmölle, jotta se pysyy lämpimänä + lisää kansi päälle, jottei ruoka kuivu. Kuumenna öljy pannulla + paista kananmunat sellaisiksi mistä pidät, jonka jälkeen lisää ne perunavihannes-seoksen päälle.

Hauskaa pikkuisille

Halloumin koostumus on ihanan kimmoisa + sopii täydellisesti pikkuisten sormille tutkittavaksi