We use cookies (not the yummy ones!) to make our website easy + fun to use. If you carry on using our site without changing your settings, we'll assume you're happy to receive our cookies.
Jotain meni pieleen…

Tietosuojakäytäntö

1. Johdanto

Ella’s Kitchen ja Ella’s Kitchen Groupin jäsenistö sitoutuu suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi.

Tässä Tietosuojakäytännössä kerrotaan, miten käytämme henkilökohtaisia tietoja, joita luovutat meille:

(a) verkkosivustollamme, jota käytät osoitteessa http://ellaskitchen.fi (”Sivusto”);
(b) kaikessa kirjeenvaihdossa, siihen liittyvissä toimituksissa tai muussa sinun ja Ella’s Kitchenin välillä lähetettävässä sisällössä tai materiaalissa;
(c) kaikissa Toiminnoissa, Interaktiivisissa palveluissa ja Kampanjoissa (määritelty Käyttöehdoissa), joita tarjotaan tai jotka johtuvat sivuillamme olevista palveluista; ja
(d) liittymisessä Ella’s Kitchenin Ystäväksi, liittymisessä muuhun tietokantaan tai sivustolle rekisteröitymisessä. Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia henkilöllisyytesi tunnistamisen mahdollistavia tietoja, jotka voivat sisältää nimesi, osoitteesi tai sähköpostiosoitteesi. Lue seuraava huolellisesti, jotta ymmärrät näkemyksemme ja käytäntömme koskien henkilötietoja ja niiden käsittelyä.

Lähettämällä meille henkilökohtaisia tietoja sitoudut siihen, että niitä käytetään tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti.

2. Jos olet alle 16-vuotias

Jos olet alle 16-vuotias, tarvitset vanhemman tai huoltajan suostumuksen liittyäksesi Ella’s Kitchenin Ystäväksi.

3. Rekisterinpitäjä

Sivustomme omistaa ja sitä ylläpitää Ella’s Kitchen (Brands) Limited, joka katsotaan rekisterinpitäjäksi Yhdistyneen kuningaskunnan tietosuojalain (Data Protection Act 1998, jäljempänä ”Tietosuojalaki”) puitteissa.

4. Sinusta mahdollisesti kerättäviä henkilötietoja

Voimme kerätä ja käsitellä seuraavia sinua koskevia tietoja:
Tiedot, jotka annat täyttämällä lomakkeita Sivustollamme. Tämä sisältää tiedot, jotka annat ”Liity ystäväksi” -lomakkeessa.

Jos otat meihin yhteyttä, saatamme tallentaa kirjeenvaihdon.

Voimme myös pyytää sinua täyttämään vapaaehtoisia kyselyitä, joita käytämme tutkimustarkoituksiin.

Tietoja vierailustasi Sivustollamme, mukaan lukien tietoliikennetietoja, paikkatietoja, blogeja ja muita käyttämiäsi tietoja, lähteitä ja linkkejä.

Kolmansien osapuolien (mm. Ella’s Kitchen Groupin yritysten) meille tarjoamia tietoja.

Mitä tahansa muita tietoja, joita saatat tarjota meille vierailemalla Sivustollamme.

5. Sivuston käytön kautta kerättävät tiedot

Käyttäessäsi Sivustoa voimme myös kerätä passiivisesti tietoa evästeiden, kuvapisteiden, upotettujen kohteiden, lokitiedostojen ja muiden käyttämiemme teknologioiden kautta. Tämän tiedon avulla pystymme tarjoamaan sinulle hyödyllisempiä tietoja, palveluja, työkaluja ja mainoksia. Lisätietoja löytyy evästekäytännöstämme osoitteesta http://www.ellaskitchen.fi/pikkuprintti/evaste-kaytanto.

6. Henkilötietojen tallentaminen

Teemme kaikki kohtuulliset toimenpiteet varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Valitettavasti tietojen välittäminen internetissä ei ole täysin turvallista. Vaikka teemme parhaamme suojataksemme henkilökohtaisia tietojasi, emme voi taata, että Sivustollemme lähettämäsi tiedot pysyvät turvassa – kaikki tiedonsiirto tapahtuu omalla vastuullasi. Kun olemme saaneet tietosi, pyrimme estämään niiden luvattoman käytön tiukkojen menettelyjen ja turvaominaisuuksien avulla.

[Keräämämme tiedot voidaan siirtää Euroopan talousalueen (”ETA”) ulkopuolelle ja tallentaa sinne. ETA-alueen ulkopuolella tai jonkin tavarantoimittajamme palveluksessa toimiva henkilöstö saattaa käsitellä tietoja. Lähettämällä henkilökohtaisia tietojasi meille hyväksyt niiden siirron, tallennuksen ja käsittelyn. Teemme kaikki kohtuulliset toimenpiteet varmistaaksemme, että tietojasi käsitellään turvallisesti sekä tämän tietosuojakäytännön ja Tietosuojalain mukaisesti.]

Varmistamme tietojesi turvallisen säilytyksen kaikin kohtuullisin keinoin.

7. Tietojen käyttö

Käytämme sinusta kerättyjä tietoja seuraavilla tavoilla:

varmistamaan, että Sivustomme esitetään mahdollisimman tehokkaasti tietokoneellasi
tarjotaksemme sinulle tietoa, tuotteita tai palveluita, jotka voit pyytää meiltä tai joiden uskomme kiinnostavan sinua
hoitaaksemme sinun ja meidän välisissä sopimuksissa määritetyt velvollisuutemme
jotta voit halutessasi käyttää sivustollamme olevia interaktiivisia palveluja
tiedottaaksemme sinulle palveluun tehdyistä muutoksista.

8. Tietojesi jälleenluovutus

Voimme luovuttaa tietojasi mille tahansa Ella’s Kitchen Groupin jäsenelle (koskee Sivustomme käyttöehdoissa määritettyjä tahoja, jotka tällä hetkellä ovat Ella’s Kitchen (IP) Limited, Ella’s Kitchen (International) Limited ja Ella’s Kitchen Group Limited).

Voimme luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille seuraavissa tapauksissa:

Käytämme kolmansien osapuolien apua palvelujemme toimittamiseen (esim. velvoitteiden täyttämiseen). Nämä organisaatiot toimivat tietojen käsittelijöinä, ja niiden tiedonkäyttöoikeuksia/-rajoituksia valvotaan tarkasti. Ella’s Kitchen on viime kädessä vastuussa tietojesi suojaamisesta. Mainittuihin kolmansiin osapuoliin kuuluvat seuraavat tahot: liikekumppanit, toimittajat ja alihankkijat, joita käytämme minkä tahansa niiden tai sinun kanssa tehdyn sopimuksen velvoitteiden täyttämiseen verkostot, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja asiaankuuluvien ja kohdennettujen mainosten valitsemiseen ja tarjoamiseen sinulle ja muille kohdekuluttajille – tähän voi sisältyä mainosten sisällön mukauttaminen sinua (ja muita kohdekuluttajia) varten luovuttamiesi tietojen perusteella Jos osallistut kampanjaan tai kilpailuun tai jos mainittujen kolmansien osapuolien on tarvetta olla sinuun yhteydessä palkinnon voittamisen tai sopimusvelvoitteiden täyttämisen yhteydessä. Osallistuessasi kampanjaan sinua sitovat kaikki sen viralliset säännöt, joihin voi sisältyä lisätietoja kampanjaa koskevista erityisistä tietosuojakäytännöistä. Jos liiketoiminnoissamme tapahtuu muutos, kuten fuusio, yrityskauppa tai toimintojen osittainen myynti, tietosi voivat siirtyä uudelle omistajalle. Sivuston käyttäjänä sinun tulee tiedostaa, että mainitut tietojen siirrot ovat mahdollisia ja sallittuja tämän Tietosuojakäytännön puitteissa. Mikäli meillä on velvollisuus luovuttaa tai jakaa henkilötietojasi noudattaaksemme oikeudellista velvoitetta tai valvoaksemme tai soveltaaksemme Sivustomme käyttöehtoja ja muita sopimuksia tai suojellaksemme oikeuksia, omaisuutta tai Ella’s Kitchenin, asiakkaiden tai muiden henkilöiden turvallisuutta. Tämä sisältää tietojen vaihtoa muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa väärentämisen estämiseksi ja luottoriskien vähentämiseksi.

9. Markkinointi

Sinulla on oikeus pyytää, ettemme käytä henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin. Mikäli olet antanut meille asianmukaisen suostumuksen tai meillä on markkinointioikeus Tietosuojalain puitteissa, voimme lähettää sinulle markkinointimateriaaleja muista Ella’s Kitchenin tai muiden konsernin jäsenien tarjoamista tuotteista tai palveluista. Jos olet antanut meille asianmukaiset suostumukset, voimme myös luovuttaa tietojasi yhdelle tai useammalle konsernin jäsenelle tai valikoiduille kolmansille osapuolille materiaalien toimittamista varten.

Sinulla on oikeus estää mainittu käyttö milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa Ella’s Kitchen, Ella’s Barn, 22 Greys Green Farm, Rotherfield Greys, Henley-on-Thames, RG9 4QG tai peruuttamalla viestien tilaus napsauttamalla sähköpostiviestissä olevaa linkkiä.

10. Oikeutesi

Tietosuojalain nojalla sinulla on oikeus tarkastella sinusta tallennettuja tietoja. Voit käyttää tietojen tarkasteluoikeuttasi Tietosuojalain mukaisesti. Jokaiseen tällaiseen pyyntöön voidaan soveltaa 10 punnan maksua kattamaan kuluja, joita koituu tarjotessamme tietoja sinusta tallennetuista henkilötiedoista.

Jos sinusta keräämissämme tiedoissa on virheitä, voit ottaa meihin yhteyttä Sivustollamme olevan yhteydenottolinkin kautta ja/tai kirjoittamalla meille osoitteeseen Ella’s Kitchen, Ella’s Barn, 22 Greys Green Farm, Rotherfield Greys, Henley-on-Thames, RG9 4QG. Päivitämme tiedot niin pian kuin mahdollista.

11. Linkit muille sivustoille

Sivustomme voi aika ajoin sisältää linkkejä muille sivustoille tai muilta sivustoilta. Jos siirryt toiselle sivustolle näiden linkkien kautta, huomaa, että näillä sivustoilla on omat tietosuojakäytäntönsä ja että me emme ota minkäänlaista vastuuta tai vahingonkorvausvastuuta näistä käytänteistä. Tarkista käytänteet ennen kuin lähetät näille sivuille henkilökohtaisia tietojasi.

12. Muutokset tietosuojakäytäntöömme

Kaikki muutokset, joita voimme tehdä näihin yksityisyyden suojan käytäntöihin tulevaisuudessa, julkaistaan tällä sivulla.

13. Yhteystiedot

Tätä tietosuojakäytäntöä koskevat kysymykset, kommentit ja pyynnöt ovat tervetulleita, ja ne pyydetään lähettämään osoitteeseen Ella’s Kitchen, Ella’s Barn, 22 Greys Green Farm, Rotherfield Greys, Henley-on-Thames, RG9 4QG.

Ella’s Kitchen on Ella’s Kitchen (Brands) Limitedin kauppanimi.
Pääkauppakumppaneille osoite on Ella’s Barn, 22 Greys Green Farm, Rotherfield Greys, Henley-on-Thames, RG9 4QG.

Ella’s Kitchen (Brands) Limited on rekisteröity Englannissa ja Walesissa yritysnumerolla 5183743, ja yrityksen rekisteröity toimipaikka on osoitteessa Ella's Kitchen, Ella's Barn, 22 Greys Green Farm, Rotherfield Greys, Henley-on-Thames, RG9 4QG. Yrityksen alv-numero on GB846798460.

Ajankohtaista Ota yhteyttä Työpaikat Toimitus + palautukset UKK

Jotain meni pieleen…