Tehdään ruokailuhetkistä herkullisia + hauskoja!

Me Ella's Kitchenissä tiedämme, kuinka tärkeää on, että pikkuiset oppivat rakastamaan hyvää ruokaa! Tämän vuoksi löydät meiltä maistuvan ruoan lisäksi hauskoja aktiviteettejä, herkullisia reseptejä, asiantuntijoiden neuvoja ja paljon muuta – ja autat pikkuistasi nauttimaan ruoka-ajoista.

  About us hero

  Ruoki pikkuisesi aisteja!

  Tutkimuksemme osoittavat, että vauvat jotka tutustuvat ruokaan kaikilla aisteilla, kasvavat todennäköisemmin iloisiksi pieniksi ruokailijoiksi! Katso, kuinka aistileikit voivat opettaa pikkuistasi rakastamaan hyvää ruokaa...

  About Us Assets Looks Lovely

  Näyttää ihanalta

  Ruoan väri + muoto ovat todella tärkeitä, joten tarjoa hedelmiä + kasviksia kaikissa sateenkaaren väreissä, eri muodoissa + eri kokoisina.

  About Us Assets Smells Super

  Tuoksuu mahtavalle

  Rohkaise pikkuistasi haistamaan ruokia (kuten yrttejä + mausteita) ennen niiden syömistä, jotta hän saa kokonaisen makuelämyksen. mmmmm!

  About Us Assets Sounds Scrummy

  Kuulostaa herkulliselta

  Naps, sihhh, blub, rouskis! Kuuntele ruoan päästämiä ääniä kokatessasi + nauti yhdessä nautituista aterioista

  About Us Assets Touchy Feely

  Koske ja hypistele

  Pikkuisten kasvaessa he oppivat tunnistamaan eri ruokia niiden suutuntuman perusteella! Aktivoi pikkuisesi aisteja tarjoamalle heille eri koostumuksia, joilla he voivat leikkiä + joita he voivat tutkia

  About Us Assets Tingling Tastes

  Muhevat maut

  Herätä pienet makunystyrät hyrräämään lisäämällä hiukan jännittäviä aineksia, kuten yrttejä tai mausteita!

  1 / 5

  Tukea iloisiin ruokahetkiin

  Kehitäessämme uusia herkullisia ruokia varmistamme aina, että ne ovat sopivia pienille masuille. Käytämme parasta laatua, eettisesti + kestävästi tuotettuja aineksia, mutta ei siinä vielä kaikki! Haluamme tukea sinua + pikkuistasi tarjoamalla lisäksi paljon muuta mielenkiintoista sisältöä.

  About Us Assets Recipes

  Yli 100 nopeaa + helppoa ruokaideaa kotona kokeiltavaksi

  Reseptit
  About Us Assets GSWD FI

  Lue, kuinka pienokaisesi auttaa meitä tekemään hyviä asioita ja suojelemaan maailmaamme tuleville sukupolville

  Näytä lisää
  About Us Assets Helpful Stuff FI

  Asiantuntijamme ovat luoneet paljon vinkkejä + keinoja sinun ja pikkuisesi seikkailulle ruoan maailmaan. Löydät meiltä oppaita + videoita, työkaluja suunnitteluun + hauskoja aktiviteetteja!

  About Us Assets Social

  Herkullista inspiraatiota + käteviä vinkkejä sosiaalisesta mediastamme!

  Nyt kokataan!
  1 / 4

  Tarinamme

  Vuonna 2006 Ella’sin isä alkoi valmistaa herkullista ruokaa keittiössään, kun hän tajusi, että tarjolla olevat lastenruoat olivat vähän latteita, mauttomia + tylsiä! Hän lupasi tehdä Ellalle + hänen veljelleen vain ja ainoastaan terveellisiä, maukkaita + hauskoja ruokia, jotka ovat täynnä parhaita aineksia pienille masuille.

  About Us Assets Our Story Generic

  Meillä on missio!

  Timeline Averting a recipe for disaster

  2014
  Ella’sin "Averting A Recipe For Disaster!" -missio (“Vältä tuhon reseptiä!”) on nyt käynnistetty, ja kehotamme päättäjiä tarttumaan toimeen varhaislapsuuden ravinnonsaannin varmistamiseksi

  Timeline This pack gives back

  2016
  Teemme Yhdistyneessä kuningaskunnassa yhteistyötä Action Against Hunger -hyväntekeväisyysjärjestön + Ruotsissa This Pack Gives Back -ohjelman kanssa. Teemme lahjoistuksen jokaista myymäämme Ella’sin erikoispakkausta vastaan

  Timeline Jingle belly

  2018
  Jingle Belly Christmas Dinner lanseerataan jo kuudetta vuotta peräkkäin. Se tukee hyväntekeväisyyskumppaneitamme, jotka puolestaan tukevat vähävaraisia perheitä ja lapsia

  Timeline Ellas explorers on the farm

  2019
  Yli 10 000 paikallista pikkuista on osallistunut maatiloilla järjestettäviin Ella's Explorers -tapahtumiin. Se on hauska, opettavainen päivä, jonka aikana opit kaiken ruoasta käyttäen aistejasi!

  1 / 4
  Our Experts Hero

  Työskentelemme erittäin tiiviisti monien asiantuntijoiden kanssa varmistaaksemme, että herkulliset ruokamme ovat parhaita pienille masuille!

  Incredi bellies

  Hyväntekoa jokaisella suupalalla

  Pikkuisesi auttaa meitä tekemään hyvää ja suojelemaan maailmaa tuleville sukupolville jokaisella herkullisella Ella's Kitchen -suupalalla.