Asiantuntijamme

Työskentelemme erittäin tiiviisti monien asiantuntijoiden kanssa sen varmistamiseksi, että herkulliset ruokamme ovat parhaita pienille masuille ja että sinulla on kaikki tieto, mitä tarvitset pikkuisesi hauskaa makumatkaa varten.

Website Images Dec Experts 01
Claire award avatar

claire baseley

Claire Baseley on lasten ravitsemusterapeutti ja varmistaa, että kaikki reseptimme sopivat pienille masuille. Lisäksi hän auttaa vanhempia ja hoitajia kaikissa kiinteään ruokaan siirtymiseen liittyvissä kysymyksissä.

Helen C author avatar

helen coulthard

Tri Helen Coulthard on kehityspsykologi. Helen on tutkinut paljon lasten syömiskäyttäytymistä ja sitä, kuinka aistileikeillä voidaan välttää valikoivaa syömistä. Tietojensa pohjalta Helen on kehittänyt paljon ideoita, joiden avulla voidaan luoda terve suhde ruokaan. Tämä sisältää hauskoja ja mukaansa tempaavia aistileikkejä + aktiviteetteja.

Sally

sally luckraft

Sally Luckraft on yksi ruokakehittäjistämme ja kahden lapsen äiti. Hän valmistaa Ellan uudet herkulliset reseptit viettäen paljon aikaa keittiössä kokeillen pienille masuille tarkoitettuja uusia reseptejä.

Jax

jax dale

Jax Dale on Ella’sin aistitutkija, joka varmistaa, että kaikki ruokamme sopivat pikkuisille kaikkia viittä aistia käyttäen! Jax varmistaa, että kaikki Ella’sin ruoka on turvallista pienille masuille ja parasta laatua.

Discover More
Incredi bellies

Hyvää jokaisella suupalalla

Pikkuisesi auttaa meitä tekemään hyvää ja suojelemaan planeettaa tulevia sukupolvia jokaisella herkullisella Ella's Kitchen -suupalalla.

Fruit

Nopeat + helpot reseptit!

Olemme kehittäneet yli 100 nopeaa + helppoa reseptiä kotona valmistettavaksi sinulle + pikkuisellesi! Ensimmäisistä maisteluista aina koko perheen ruokailuun saakka – löydä herkulliset ohjeet koko perheelle!