Tapaa mahti-masumme!

Taputa, hiero, kutita. Pienet pyöreät masut ovat ihmeellisiä!

Jokainen lusikallinen The Red One -smoothieta tai haukku Melty Stick -naksua ei ainoastaan täytä pikkumasua, vaan auttaa myös pitämään maailmastamme huolta.

Homepage Header FIN

”Hyviä asioita, joita teemme” -raportti

Olemme aina uskoneet, että yritykset voivat ja niiden tulisi pyrkiä hyvään. Tavoitteenamme on alusta alkaen ollut parantaa lasten elämää luomalla terve suhde ruokaan, mutta meidän on tehtävä myös kaikkemme huolehtiaksemme planeetastamme, jotta pienokaisemme voivat kasvaa terveessä ja onnellisessa maailmassa.

Mahti-masut ovat auttaneet meitä tässä eteenpäin ja kerromme "Hyviä asioita, joita teemme" -raportissa kohokohtia viime vuoden aikana tekemistämme hyvistä asioista.

Näytä raportti
GSWD report Finnish 2x

Tutustu hyviin asioihin, joita teemme

Joka kerta, kun pikkuisesi nauttii Ella's Kitchen -ruokia, hän auttaa meitä tekemään hyvä ja suojelemaan maailmaamme tuleville sukupolville.

Good for tummies badge

Hyvää pikkumasuille

Kuinka saavutamme missiomme parantaa lasten elämää kehittämällä terve suhde ruokaan.

Lue lisää, kuinka teemme tämän
Good to the planet badge

Hyväksi planeetalle

Suojelemme planeettaamme tulevia sukupolvia varten auttamalla torjumaan ilmastonmuutosta + pyrkimällä hiilineutraaliksi vuoteen 2030 mennessä

Lue miten tämä tapahtuu
Good business badge

Vastuullista liiketoimintaa

Olemme ylpeitä B Corp -sertifioinnistamme. Kuulumme sen myötä yhteisöön, jonka mielestä yritykset voivat ja niiden tulisi pyrkiä olemaan hyväksi niin ihmisille kuin planeetalle

Ole mukana muutoksessa