Hyvää pikkumasuille

Joka kerta, kun pikkuisesi syö Ella’s Kitcheniä, autat meitä saavuttamaan tavoitteemme parantaa lasten elämänlaatua kehittämällä terveellistä suhtautumista ruokaan. Pyrimme aina olemaan alle viisivuotiaiden äänenä ja varmistamaan, että autamme vanhempia + hoitajia kaikin tavoin kasvattamaan onnellisia + terveitä pienokaisia.

Hero image for Hyväksi pienille masuille

Voima, joka auttaa lapsia rakastamaan ruokaa!

Aivan kuten Mila, auttaa mahti-masusi meitä tukemaan + tutkimaan parhaita keinoja pienokaisten aistilähtöiseen ruokaopetukseen ja tuomaan ne kouluihin + päiväkoteihin. . Näin pikkuiset oppivat terveellisemmän + onnellisemman suhteen ruokaan!

Flavour School

Tuemme oikeita sankareita, jotka ruokkivat nälkäisiä perheitä

Olemme ylpeitä yhteistyöstämme mahtavien hyväntekeväisyysjärjestöjen ja ruokapankkikumppanien kanssa ympäri Yhdistyneitä Kuningaskuntia sillä he auttavat tukemaan avuntarpeessa olevia pikkulapsiperheitä.

Company Shop

Tuodaan lapsille elämyksiä syöttötuolista käsin

Vuodesta 2010 lähtien olemme vieneet yhteisömme lapsia, joilla ei usein ole varaa tällaisiin retkiin, paikalliselle maatilalle ja kauppapuutarhaan oppimaan ruokansa alkuperästä. Zenin + mahti-masusi avulla, yli 10 000 pikkuista on voinut osallistua toimintaan!

Engaging the Senses

Lisää hyviä juttuja...

Hyviä asioita, joita teemme -raportti

Olemme vakuuttuneita siitä, että on paljon, mitä voimme tehdä parantaaksemme maailmaa, jotta pikkuiset voivat kasvaa onnellisemmiksi + terveemmiksi. Olemme iloisia voidessamme kertoa edistyksestämme (kiitos teidän mahti-masujen!) ja hyvistä tähtihetkistä.

Lue raportti

GSWD report Finnish 2x