Vastuullista liiketoimintaa

Olemme ylpeitä B Corp -sertifioinnistamme. Kuulumme sen myötä yhteisöön, jonka mielestä yritykset voivat ja niiden tulisi pyrkiä olemaan hyväksi niin ihmisille kuin planeetalle. Syömällä Ellas’ Kitcheniä, pikkuisesi ei ainoastaan täytä masuaan vaan auttaa myös tekemään jotain uskomatonta.

Hero image for Hyvää liiketoimintaa

Olemme superylpeitä B Corp -sertifioinnistamme!

Uskomme todella, että yritykset voivat olla hyväksi niin ihmisille kuin planeetalle. Siksi meillä on B Corp -sertifiointi. B Corp -yritykset ovat yrityksiä, jotka täyttävät korkeimmat sosiaalisen + ympäristövastuun standardit. Tiukat arviointikriteerit varmistavat, että teot todella toteutuvat eivätkä jää pelkäksi puheeksi. Autamme edistämään liikettä niin Yhdistyneessä kuningaskunnassa kuin kansainvälisten yhteistyökumppaniemme kanssa rohkaistaksemme muitakin yrityksiä tavoittelemaan B Corp -sertifiointia.

Jokaisella supersankarilla on apulainen. Meillä niitä on yli 3 700

Olemme osa maailmanlaajuista yli 3 700 yrityksen verkostoa, jonka yritykset ottavat pieniä askelia kohti kaikille parempaa maailmaa. Uskomme, että yritystoimintnan kuuluu olla enemmän kuin vain rahantekoa – sen tulisi myös tehdä hyvää maailmalle. Siksi olemme liittyneet kasvavaan samanmielisten, B Corp -sertifioitujen yritysten maailmanlaajuiseen yhteisöön.

Bcorp Business Finnish 2x

Lisää hyviä juttuja...

”Kaikki hyvä, mitä teemme” -raportti

Olemme vakuuttuneita siitä, että on paljon, mitä voimme tehdä parantaaksemme maailmaa, jotta pikkuiset voivat kasvaa onnellisemmiksi + terveemmiksi. Olemme iloisia voidassamme kertoa edistyksestämme (kiitos teidän mahti-masujen!) ja hyvistä tähtihetkistä.

Näytä raportti

GSWD report Finnish 2x