sally luckraft

Ylempi uusien tuotteiden kehittämispäällikkö / tekee herkullisia uusia tuotteita

Sally body

Mitä teet Ella’s Kitchenillä?

Työskentelen Ella's Friends (-markkinointi)-tiimissä vauvojen sormiruokien ja taaperoiden välipalojen parissa. Tämä sisältää uusien tuotteiden ideointia, reseptien kehittelyä ja uusien jännittävien aineksien etsimistä. Teen paljon työtä sen varmistamiseksi, että kaikki kehittämäni Ella’sin reseptit täyttävät erittäin tiukat ravitsemukselliset kriteerit, jotta ne olisivat parhaita + superhyviä pienille masuille.

Varmistan myös, että tuotteiden koostumus sopii pikkuisille, ja työskentelen tiiviisti Ella’sin ”Making Stuff Safe” -teknisen tiimin kanssa. He varmistavat, että välipalamme + sormiruokamme ovat supersulavia pikkuisille, joilla ei ole vielä hampaita, tai rapeampia + sitkeämpiä taaperoiden kokeiltaviksi.

Kerrotko vähän taustatietoa, mikä tekee sinusta parhaan tähän hommaan?

Olen pätevä kotitalousopettaja ja minulla on kotitaloustieteen tutkinto.

Olen työskennellyt Ella’s Kitchenillä jo yli 13 vuoden ajan ja minulla on kokemusta koko Ella’sin tuotevalikoimasta. Kehitin Ella’s Kitchenin ihan ensimmäisen vauvanruokavalikoiman ja olen kehittänyt tuotteita Ella’sin ensimmäisiin sormiruokiin.

Ennen Ella’silla työskentelyä minulla oli oma yritys, joka kehitti tuotteita nuorille lapsille. Olen kahden jo aikuisen lapsen äiti, mutta olen käynyt läpi kiinteisiin ruokiin siirtymisen myös itse.

Mistä olet ylpeä työssäsi Ella’s Kitchenillä + kuinka työsi auttaa pikkuisia oppimaan rakastamaan ruokaa?

Seuraan vauvojen ja taaperoiden ravitsemukseen liittyviä tutkimuksia ja ohjeistuksia ja varmistan, että Ella's-reseptit ja ohjeet sopivat juuri pienille masuille. Joskus se tarkoittaa sitä, että suosittelen ettemme tee jotain tuotetta, koska se ei olisi sopiva pikkusille.

Top 3 -vinkit pikkuisten vanhemmille + hoitajille

1

Tee ruokailuhetkistä niin rentoja, hauskoja ja mukaansatempaavia kuin mahdollista, anna pikkuisille paljon mahdollisuuksia tutkia ruokaa kaikilla aisteilla: katsoa ruokien eri värejä, tunnustella, haistaa ja maistaa

2

Jos ruokailuhetkestä tulee haastava ja lapsi kieltäytyy syömästä tiettyjä ruokia (molemmat lapseni olivat nirsoja!), älä turhaan murehdi, vaikka joskus turvautuisit antamaan jotakin muuta, josta tiedät lapsesi pitävän ja varmasti syövän.

Yksi keino voi olla tarjota tätä ei niin pidettyä ruokaa pidetyn ruoan kanssa, jolloin lapselle tarjoutuu mahdollisuus tarttua ruokaan ja tutkimaan tätä kaikilla aisteillaan. Vaikka lapsi ei söisikään kyseistä ruokaa ensimmäisillä kerroilla, on todennäköisempää, että hän maistaa sitä, kun ruoasta on tullut tutumpi.

3

Taaperot rakastavat, kun he saavat osallistua. Kerro heille, mitä ruokaa olet laittamassa, näytä heille ainekset ja kerro, mistä ne tulevat. Tyttäreni rakasti kantaa särkymättömät astiat pöytään ja vielä enemmän niiden tiskaamisesta syömisen jälkeen.

1 / 3
Website Images Dec Experts 02

Työskentelemme erittäin tiiviisti monien asiantuntijoiden kanssa sen varmistamiseksi, että herkulliset ruokamme ovat parhaita pienille masuille!