helen coulthard

Kehityspsykologi / Tekee ruokaleikeistä järkeviä

Helen C EK Body 2021 09 06 135517 bqrf

Mitä teet Ella’s Kitchenillä?

Autan varmistamaan, että kaikki aistileikkimme ja aktiviteettimme sopivatjuuri sinulle ja pikkuisellesi.

Kerrotko vähän taustatietoa, mikä tekee sinusta parhaan tähän hommaan?

Olen psykologi ja minulla on tohtorin tutkinto vauvojen ja lasten syömisongelmista. Olen todella kiinnostunut siitä, miksi jotkut vauvat ja lapset eivät aina näytä nauttivan erityisesti hedelmien ja kasviksien syömisestä. Yritän löytää tapoja, joilla pikkuisesi saadaan rakastumaan ruokaan. Olen viimeisen 20 vuoden ajan julkaissut tutkimuksia, etenkin aisteilla tutkimiseen ja leikkimiseen liittyen.

Mistä olet ylpeä työssäsi Ella’s Kitchenillä + kuinka työsi auttaa pikkuisia oppimaan rakastamaan ruokaa?

Myönteinen ruokakasvatus ja ruokailuhetkien mahdollisimman hauskaksi tekeminen koko perheelle ovat lähellä sydäntäni. Seuraan aina uusimpia aistileikkejä koskevia neuvoja varmistaakseni, että ne ovat oikeanlaisia ja uusimpien tutkimustietojen mukaisia.

Top 3 -vinkit pikkuisten vanhemmille + hoitajille

1

Syöminen on muutakin kuin miltä se maistuu! Oppiakseen rakastamaan hyvää ruokaa pikkuisesi tulisi tutkia erilaisten ruokien hajua, ulkonäkö ja tuntumaa. Jos voit antaa heidän tulla pieniksi ruokatutkijoiksi, tuntevat he hallitsevansa tilanteen ja oppivat tuntemaan mistä pitävät ja mistä eivät.

2

Muista, että jokainen pikkuinen on erityinen ja erilainen. Toisilla tietyistä ruoista pitäminen voi kestää pidempään kuin toisilla. Jos pikkuisesi välttelee monia ruokia, yritä tutustuttaa hänet uusiin ruokiin, jotka näyttävät samanlaisilta kuin ne, joista hän jo pitää. Tai jopa parempi, jos teette siitä ensin leikkiä, jonka jälkeen voit asteittain esitellä kuvia ruoista ja tämän jälkeen siirtyä tuttuihin pidettyihin ruokiin.

3

Aistileikkien ei tarvitse tarkoittaa jatkuvaa sotkua. Jos pelkäät sotkua, kokeile vähän sotkuisempia leikkejä juuri ennen iltapesua, matolla tai jopa ulkona. Vaikka sormiruokien syöminen ja tutkiminen on hienoa ruoka-aikoina (ja ehkä aika sotkuistakin), voit päättää, mikä sopii sinulle. Aisteilla voi leikkiä monilla sotkuttomilla tavoilla!

1 / 3
Website Images Dec Experts 02

Työskentelemme erittäin tiiviisti monien asiantuntijoiden kanssa sen varmistamiseksi, että herkulliset ruokamme ovat parhaita pienille masuille!