jax dale

Laatupäällikkö / pitää kaiken turvallisena, aistitutkija

Jax body

Mitä teet Ella’s Kitchenillä?

Työni on varmistaa, että kaikki ruoat jotka valmistamme pikkuisille eivät ole ainoastaan herkullisia, vaan myös turvallisia ja parasta laatua. Tämä tarkoittaa sitä, että työskentelen tiiviisti hankkijoidemme ja muiden Making Stuff Safe (tekninen/laatu) -tiimin kanssa. Näin varmistamme, että tuotteemme täyttävät kaikki asettamamme korkeat vaatimukset.

Olen Ella’s Kitchenin aistitieteilijä eli autan luomaan ja ylläpitämään herkullisia tuotteita, jotka ruokkivat kaikkia pikkuisesi aisteja.

Kerrotko vähän taustatietoa, mikä tekee sinusta parhaan tähän hommaan?

Minulla on ruokatieteen yliopistotutkinto ja ravinto ja ruokahallinnon maisterin tutkinto. Aloitin urani laatupuolella yli 25 vuotta sitten (olenpa minä vanha! ) pakasteruoka-alalla. Jatkoin sitten uraani ruokakonsulttiyrityksessä auttaen asiakkaita laatu- ja ruokaturvallisuuskoulutuksessa.

Liityin Ella’s Kitchen -tiimiin vuonna 2008 sen neljäntenä työntekijänä kehittämään ja luomaan laatujärjestelmiä tälle suhteellisen uudelle yritykselle. Työnkuvani on muuttunut ja kehittynyt Ella’s Kitchenin mukana viimeisen 12 vuoden aikana, mutta olen aina pysynyt laatupuolella.

Viimeisten parin vuoden aikana, olen ollut onnekas saadessani syventää ymmärrystäni mielenkiinnonkohteestani aisteista, osallistumalla eri kursseille. Tämä sai minut suorittamaan loppuun aistitieteiden jatkotutkinnon ja tulen valmistumaan aistitutkijaksi Nottinghamin yliopistosta vuoden 2021 lopussa.

Mistä olet ylpeä työssäsi Ella’s Kitchenillä + kuinka työsi auttaa pikkuisia oppimaan rakastamaan ruokaa?

Olen todella ylpeä saadessani olla osa Ella’s Kitchen -tiimiä, sillä pikkuiset ovat aina etusijalla kaikessa, mitä teemme .

Olen erityisen ylpeä laadukkaista tuotteistamme, joita kehitämme ja tuotamme aina etsien uusia parhaita aineksia ja valmistajia. Työnkuvaani kuuluu tuotannon tukevien prosessien ja menetelmien seuraaminen, jotta voimme valmistaa ei vain korkealaatuisia mutta myös turvallisia tuotteita ilahduttamaan kuluttajia ja heidän perheitään.

Top 3 -vinkit pikkuisten vanhemmille + hoitajille

1

Anna pikkuisesi tutkia ruokaa aistejaan käyttäen ja pitää hauska. Älä välitä sotkusta!

2

Ole rohkea ja kokeile paljon uusia makuja ja koostumuksia pikkuisesi kanssa. Älä luovuta, vaikka hän ei pitäisi jostain tai haluaisi jotain tänään, huomenna on uusi päivä!

3

Ota rennosti ja nauti kiinteisiin siirtymisestä. Vietin monta unetonta yötä huolehtien toisen lapseni kiinteisiin siirtymisestä, koska hän oli hyvin valikoiva. Huolehtiminen ei auttanut kumpaakaan meistä, ja kun aloin rentoutua, asiat alkoivat mennä parempaan suuntaan.

1 / 3
Website Images Dec Experts 02

Työskentelemme erittäin tiiviisti monien asiantuntijoiden kanssa sen varmistamiseksi, että herkulliset ruokamme ovat parhaita pienille masuille!