12 kuukaudet
Chinese Seaweed
Ateriat

Kiinalainen "Merilevä"

Kasviksia rakastavat pikkuiset rakastavat varmasti napostella herkullista + rapeaa seesami-kaali "merilevää"!

  • Annoksia

    4
  • Valmistusaika

    5
  • Paistoaika

    15
    • Dietary icons Vegetarian
    • Dietary icons Soya free
    • Dietary icons Nut free
    • Dietary icons Gluten free
    • Dietary icons Dairy free
    • Dietary icons Egg free

    ainekset

    Group 6 Created with Sketch.
    • 4 isoa kourallista lehtikaalta, varret poistettuna + isot palat revittynä pienemmiksi
    • 2 tl seesamiöljyä
    • 1 tl mustia tai paahdettuja valkoisia seesaminsiemeniä tarjoiluun

    Ohje

    Group 6 Created with Sketch.
    1. Lämmitä uuni 150 °C
    2. Laita lehtikaalit kulhoon, lisää päälle seesamiöljy + hiero öljy kaaleihin käsilläsi.
    3. Laita lehtikaalit pellille + paista uunissa 15 minuuttia, kerran kääntäen, kunnes ne ovat rapeita. Pidä lehtikaaleja silmällä, koska ne palavat helposti.
    4. Tarjoile "merilevä" seesaminsiemenillä koristeltuna.
    Recipe tip handy hints

    Hauskaa pikkuisille

    Pikkukokit voivat ripotella seesaminsiemeniä lehtikaalien päälle ennenkuin he syövät

    Swap this for that

    Vaihtelun vuoksi

    Voit käyttää pähkinä- tai kookosöljyä, jos pikkuisesi ei voi syödä seesaminsiemeniä. Kokeile ripotella päälle parmesaanijuustoa tai unikonsiemeniä.