Käytämme evästeitä, jotta sivustoamme olisi helppo ja hauska käyttää. Jos jatkat sivuston käyttämistä muuttamatta asetuksia, oletamme, että haluat vastaanottaa evästeemme.

Koti > Reseptit > Kirpeä Kiivi + Avokadosose

Kirpeä Kiivi + Avokadosose

Kirpeä Kiivi + Avokadosose

Helppo + nopea sose, joka valmistuu minuuteissa eikä vaadi keittämistä!

Serves
1
Valmista
10 min
Paista
0 min
4-6 kk
Kasvisruokavalio Kasvisruokavalio
Ei sisällä soijaa Ei sisällä soijaa
Ei sisällä pähkinää Ei sisällä pähkinää
Gluteeniton Gluteeniton
Maidoton Maidoton
Ei sisällä kananmunaa Ei sisällä kananmunaa

Ainekset

Ohje

  • 1 kiivi
  • ½ avokado

Ainekset

Ohje

  1. Kuori kiivi + pilko hedelmäliha. Laita hedelmäliha kulhoon avokadon kanssa. Surauta sauvasekoittimella täysin sileäksi.
  2. Painele siivilän läpi poistaaksesi jäljelle jääneet kiivin siemenet halutessasi vaikka siemenet ovat pieniä. (siemenet ovat täysin turvallisia vauvoille 7kk iästä alkaen) Tarjoile heti.

Maukasta vauvoille

Isommille... Jos haluat käyttää kokonaisen avokadon voit tehdä reseptin tuplana ja ottaa talteen vauvan osuuden. Ylijääneeseen osaan voit puristaa sitruunasta mehut + lisätä lorahduksen oliiviöljyä, surauta sitten seos sauvasekoittimella + kaada vihersalaatin päälle - herkullista!

Käteviä vinkkejä

Tämä on super helppo mukaan otettava vaihtoehto, sillä avokadolla + kiivillä on omat näppärät pakkauksensa - niiden kuori! Sinun tarvitsee vain kuoria + muussata ne saadaksesi herkullisen aterian, kun olet tien päällä. Voit myös lisätä nokareen pähkinävoita lisätäksesi ravintoaineita.