Pääsiäismunatipuset
Kivaa ruokaintoilijoille
Ateriat
Pääsiäismunatipuset
Pienet paholaisen munatiput kerrrmaisella munamajoneesi täytteellä. Hauska ruokapuuhahetki, joka pitää pikkuiset kädet kiireisinä!
Tekee
4Valmistusaika
15Paistoaika
15
ainekset
- 4 kananmunaa
- 1 keltainen paprika
- 1 ruokalusikallinen majoneesia
- Mustia oliiveja silmiksi
Ohje
- Keitä munat kiehuvassa vedessä 8 minuuttia.
- Munien kiehussa pilko jalat + nokka keltaisesta paprikasta + pienet silmät oliiveista.
- Laita munat kylmään veteen heti keittämisen jälkeen.
- Leikkaa munat kahden kolmasosan kohdalla ja poista keltuainen varovaisesti.
- Sekoita keltuaiset majoneesin kanssa yhteen ja muodosta massasta palloja.
- Leikkaa terävällä veitsellä kolmioita pois valkuaisesta niin, että ne näyttävät rikkinäiseltä kuorelta.
Hauskaa pikkuisille
Isommat pikkuiset voivat auttaa lisäämällä nokan, silmät + jalat tipuille. Hyvää pääsiäistä!
Maukasta vauvoille
Jos pikkuisesi on vielä pieni, poista nokka + jalat + leikkaa muna neljään osaan ennen sen syömistä