Käytämme evästeitä, jotta sivustoamme olisi helppo ja hauska käyttää. Jos jatkat sivuston käyttämistä muuttamatta asetuksia, oletamme, että haluat vastaanottaa evästeemme.

Koti > Reseptit > Pääsiäismunatipuset

Pääsiäismunatipuset

Pääsiäismunatipuset

Pienet paholaisen munatiput kerrrmaisella munamajoneesi täytteellä. Hauska ruokapuuhahetki, joka pitää pikkuiset kädet kiireisinä!

Makes
4 annosta
Valmista
15 min
Paista
15 min
12 kk
Ei sisällä soijaa Ei sisällä soijaa
Gluteeniton Gluteeniton
Kasvisruokavalio Kasvisruokavalio
Maidoton Maidoton
Ei sisällä pähkinää Ei sisällä pähkinää

Ainekset

Ohje

  • 4 kananmunaa
  • 1 keltainen paprika
  • 1 ruokalusikallinen majoneesia
  • Mustia oliiveja silmiksi

Ainekset

Ohje

  1. Keitä munat kiehuvassa vedessä 8 minuuttia.
  2. Munien kiehussa pilko jalat + nokka keltaisesta paprikasta + pienet silmät oliiveista.
  3. Laita munat kylmään veteen heti keittämisen jälkeen.
  4. Leikkaa munat kahden kolmasosan kohdalla ja poista keltuainen varovaisesti.
  5. Sekoita keltuaiset majoneesin kanssa yhteen ja muodosta massasta palloja.
  6. Leikkaa terävällä veitsellä kolmioita pois valkuaisesta niin, että ne näyttävät rikkinäiseltä kuorelta.
  7. Kokoa tiput lisäämällä keltuaismassa ""kuoren"" sisälle ja asettelemalla nokan, silmät + jalat.

Hauskaa pikkuisille

Isommat pikkuiset voivat auttaa lisäämällä nokan, silmät + jalat tipuille. Hyvää pääsiäistä!

Maukasta vauvoille

Jos pikkuisesi on vielä pieni, poista nokka + jalat + leikkaa muna neljään osaan ennen sen syömistä