Käytämme evästeitä, jotta sivustoamme olisi helppo ja hauska käyttää. Jos jatkat sivuston käyttämistä muuttamatta asetuksia, oletamme, että haluat vastaanottaa evästeemme.

Koti > Reseptit > Papujen, possun + paprikan täydeltä

Papujen, possun + paprikan täydeltä

Papujen, possun + paprikan täydeltä

Tämä herkullinen ateria on täydellinen tutustuttaessasi pikkuisesi uusiin koostumuksiin, ja on täynnä papuja + yrttejä pikkuisille makunystyröille!

Makes
26 kpl
Valmista
15 min
Paista
35 min
7-9 kk
Maidoton Maidoton
Ei sisällä kananmunaa Ei sisällä kananmunaa
Gluteeniton Gluteeniton
Ei sisällä pähkinää Ei sisällä pähkinää
Ei sisällä soijaa Ei sisällä soijaa

Ainekset

Ohje

  • 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä
  • 100 g vähärasvaista sianjauhelihaa
  • 1 pieni sipuli hienoksi pilkottuna
  • ½ pieni punainen paprika siemenkota poistettuna + pilkottuna
  • 1 valkosipulinkynsi murskattuna
  • 1 teelusikallinen kuivattua timjamia
  • 300 ml paseerattua tomaattia
  • 2 teelusikallista tomaattipyreetä
  • 2 mausteneilikkaa
  • 100g säilyke cannellini-papuja valutettuina + huuhdeltuina
  • 25g babypinaatin lehtiä varret poistettuna + lehdet silputtuina

Ainekset

Ohje

  1. Kuumenna öljy kattilassa keskilämmöllä + ruskista jauheliha 5 minuuttia samalla hienontaen lihaa haarukalla. Nosta jauheliha pois kattilasta reiällisellä kauhalla + laita sivuun.
  2. Vähennä hieman lämpöä, lisää sipuli kattilaan + paista 5 minuuttia pehmeäksi. Sekoita sitten joukkoon paprika, valkosipuli + timjami + paista vielä 2 minuuttia kokoajan sekoittaen. Lisää jauheliha takaisin kattilaan.
  3. Sekoita joukkoon paseerattu tomaatti, tomaattipyree, mausteneilikat, pavut, pinaatti + 50 ml vettä. Kiehauta ja vähennä sitten lämpöä, peitä osittain kannella + anna kiehua hiljalleen 20 minuuttia välillä sekoittaen. Keitä kunnes liha on kokonaan kypsää. Poista mausteneilikat.
  4. Muussaa jauhelihaseos haarukkaa käyttäen lähes sileäksi. Lisää tarvittaessa vettä. Vaihtoehtoisesti voit soseuttaa seoksen monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Vaihtelun vuoksi

Voit vaihtaa sianjauhelihan naudan- tai kananjauhelihaan tai vaihtoehtoisesti tehdä kasvisversion jättämällä lihan kokonaan pois!

Maukasta vauvoille

Herkullista riisin tai uuniperunalohkojen kanssa 10 kk iästä alkaen!