Rapeat Kesäkurpitsasipsit
Sormiruoat
Rapeat Kesäkurpitsasipsit
Herkullisesta kasviksesta sipsejä, täydellisiä saamaan koko perhe syömään vihanneksia!
Annoksia
4Valmistusaika
10Paistoaika
30
![](/img/translations/fi/cook-me-roundel.png)
ainekset
![](/img/mixing-bowl-flourclouds.png)
![](/img/wok.png)
- 20 g rouhittuja manteleita
- 30 g parmesaanijuustoa hienona raasteena
- 1 kananmuna
- 2 kesäkurpitsaa, pituussuunnassa puoliksi halkaistuna, jonka jälkeen pitkiksi tikuiksi leikattuna
Ohje
![](/img/jug.png)
![](/img/whisk.png)
- Lämmitä uuni 200 °C. Lisää leivinpaperi pellille.
- Sekoita keskenään mantelit + parmesaani matalassa kulhossa. Vatkaa kananmuna kevyesti erillisessä kulhossa.
- Kasta kesäkurpitsaranskikset ensin kananmunassa jonka jälkeen kierittele ne kauttaaltaan manteliseoksessa. Laita kuorrutetut kesäkurpitsat pellille + paista 30 minuuttia, kerran kääntäen tai kunnes ne ovat kullanruskeita + rapeita.
Hauskaa pikkuisille
Vanhemmat pikkuiset voivat auttaa pyörittelemään kesäkurpitsoja kananmunassa + manteliseoksessa. He innostuvat varmasti syömään ruokaa, jota he ovat itse päässeet valmistamaan.
Vaihtelun vuoksi
Kokeile vaihtaa kesäkurpitsa munakoisoon. NAM!