Käytämme evästeitä, jotta sivustoamme olisi helppo ja hauska käyttää. Jos jatkat sivuston käyttämistä muuttamatta asetuksia, oletamme, että haluat vastaanottaa evästeemme.

Tuotteemme

Tuotteemme

Tuotevalikoimastamme löydät sopivat tuotteet pikkuisesi makumatkan jokaiseen hetkeen

Ella's Kitchen New Range
Usein kysyttyä
Miten lämmitän Ella’s Kitchen tuotteen?

Alk. 4, 6 tai 7 kk:n ikäisille tarkoitettuja pusseja ei saa koskaan laittaa mikroaaltouuniin. Onneksi on monia muita helppoja tapoja lämmittää tuotteet. Muista aina tarkistaa lämmitetyn tuotteen lämpötila ennen kuin annat pikkuisesi maistaa tuotetta.

  • Helpoin tapa lämmittää alk. 4,6 ja 7 kk:n pussi on laittaa pussi kuumaan veteen ja antaa tuotteen lämmetä muutaman minuutin ajan.
  • Voit puristaa pussin sisällön kattilaan ja lämmittää tuotetta matalalla lämmöllä koko ajan sekoittaen
  • Tai voit puristaa pussin sisällön mikronkestävään kulhoon ja lämmittää tuotteen mikrossa.

Tuotteemme, jotka sopivat alk 10kk:n ikäisille voidaan lämmittää mikroaaltouunissa. Lämmittääksesi tuotteen, repäise pussin reuna auki ja aseta pussi mikronkestävälle alustalle.

Sekoita hyvin ja kuten aina, testaa tuotteen lämpötila ennen kuin annat pikkuisesi maistaa ruokaa.

Emme suosittele Baby Brekkien lämmittämistä, sillä se maistuu huomattavasti paremmalle huoneenlämpöisenä tai viileänä.

Voinko pakastaa Ella’s Kitchenin pussej?

Ella’s Kitchenin alk. 4 kk pussit sekä Smoothiet voi pakastaa, mutta emme suosittele pakastamaan alk. 6 kk, alk. 7kk tai 10 kk tarkoitettuja pusseja tai taaperoaterioitamme, koska nämä tuotteet sisältävät useampia raaka-aineita. Alk. 4 kk:n ikäisille tarkoitetut tuotteet sekä Smoothiet tulee pakastaa 24 tunnin kuluessa tuotteen avaamisesta ja syödä välittömästi sen jälkeen kun tuote on kokonaan sulanut.

Muista aina kokeilla tuotteen lämpötila ennen kuin syötät ruokaa pikkuisellesi. Emme suosittele tuotteen uudelleen pakastamista tai laittamista jääkaappiin, mikäli tuote on jo kertaalleen lämmitetty.

Smoothiesta saa kätevän 100% hedelmämehujään kun sen laittaa pakastimeen. Toimii kuumana kesäpäivänä!

Voit säilyttää alk. 4 kk:n tuotteitamme 48 tuntia jääkaapissa avattuina. alk. 6, 7 tai 10 kuukauden ikäisille tarkoitetut tuotteet säilyvät avattuina jääkaapissa 24 tuntia.

Voinko ottaa Ella’s Kitchen tuotteita mukaan lentokoneeseen?

Tuotteemme sopivat mainiosti mukaan lentokoneeseen – itseasiassa Smoothie-tuotteitamme tarjotaan lapsille British Airwaysin lennoilla. Löydät tuotteitamme myös Boots-kaupoista lentokentältä.

Jos pakkaat pussejamme matkalaukkuun, suosittelemme, että laitat ne muovipussin varmuuden vuoksi, jotta matkalaukkusi ei sotkeennu. Jos pakkaat tuotteita mukaan matkustamoon, huomioithan, että osa viranomaisista saattaa pitää tuotetta nesteenä - Ellan isä joutui kerran avaamaan pussin turvatarkastuksessa.

Tar du med deg noen i håndbagasjen, vær da oppmerksom på at overforsiktige sikkerhetspersonell kan vurdere barnematen som væske og over 100ml - Ellas pappa måtte en gang åpne en pose!

Suosittelemme, että olet yhteydessä lentoyhtiöösi ennen lentoa.

Katso kaikki usein kysytyt kysymykset