Kana katsu -curry
Ateriat
Kylling Katsu i Karry
Kerää koko perhe syömään superhelppoa ja herrrrkullista katsu-kana-curryä! Ainekset löytyvät pakkasesta ja keittiön kaapeista!
Annoksia
4Valmistusaika
5Paistoaika
30
ainekset
- 1 prk kookosmaitoa
- 1 punainen paprika
- 1 nippu kevätsipulia
- 2 rkl curryjauhetta
- 130 g maapähkinävoita
- Kurkkua
- 4 kanapihviä/vastaava määrä kananugetteja
- Perheelle sopiva määrä riisiä lisukkeeksi
Ohje
- Kuumenna kookosmaito ja maapähkinävoi pannussa yhdessä paloiteltujen kevätsipulien ja curryjauheen kanssa. Kun kookosmaito on sulanut ja alkaa saeta, siirrä pois levyltä.
- Soseuta kastiketta, kunnes se on tasaista.
- Pilko paprika erittäin pieneksi. Lisää se kastikkeeseen.
- Kypsennä kanapihvit pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kypsennä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
- Tee kurkusta ohuita soiroja leikkaamalla pitkittäin kuorimaveitsellä (valinnainen, mutta antaa mukavasti raikkautta).
- Kun kanapihvit ovat kypsiä, siivuta ne.
- Laita kuuma riisi kulhoon ja lisää päälle kurkkusoirot, sitten kanaviipaleet. Lisää viimeiseksi currykastike.
Maukasta vauvoille
Leivitettyä kanaa käytettäessä sopii yli vuoden ikäisille. Alle vuoden ikäisille käytä maustamatonta kanaa ja muussaa sopivammaksi.
Käteviä vinkkejä
Tarkista curryjauheen vahvuus ja sovita määrä haluttuun makuun.