10 kuukaudet
Veggie Omelette Fingers
Sormiruoat

Kasvismunakaspuikot

Kutkuta pikkuistesi makunystyröitä tällä maittavalla kasvismunakkaalla. Loistava pikalounas tai matkaeväs!

  • Annoksia

    4
  • Valmistusaika

    2
  • Paistoaika

    12
    • Dietary icons Vegetarian
    • Dietary icons Soya free
    • Dietary icons Nut free
    • Dietary icons Gluten free

    ainekset

    Group 6 Created with Sketch.
    • 100 g kypsennettyä perunaa
    • 70 g kesäkurpitsaa
    • 1 tomaatti
    • 40 g sipulia
    • 50 g fetajuustoa
    • 1 spsk. friskhakket basilikum eller 1 tsk. tørret basilikum
    • 4 kananmunaa

    Ohje

    Group 6 Created with Sketch.
    1. Kuutioi vihannekset pieniksi kuutioiksi.
    2. Paista perunat, kesäkurpitsa, tomaatti ja sipuli tilkassa oliiviöljyä keskilämmöllä, kunnes ne ovat pehmeitä.
    3. Vatkaa kananmunat toisessa kulhossa, murenna sekaan feta, ja lisää basilika.
    4. Vuoraa uuninkestävä vuoka leivinpaperilla.
    5. Levitä kypsät vihannekset tasaisesti vuoan pohjalle ja kaada muna-juustosekoitus niiden päälle.
    6. Kypsennä esilämmitetyssä uunissa 180 °C:ssa 12–14 minuuttia.
    7. Kun munakas on jäähtynyt, muussaa haarukalla ikään sopivaksi.
    Swap this for that

    Kun munakas on jäähtynyt, muussaa haarukalla ikään sopivaksi.

    Fetajuuston voi vaihtaa cheddariin ja kaikki kasvikset muihin uusien, jännittävien makuyhdistelmien löytämiseksi!