Käytämme evästeitä, jotta sivustoamme olisi helppo ja hauska käyttää. Jos jatkat sivuston käyttämistä muuttamatta asetuksia, oletamme, että haluat vastaanottaa evästeemme.

Koti > Reseptit > Kasvismunakaspuikot

Kasvismunakaspuikot

Kasvismunakaspuikot

Kutkuta pikkuistesi makunystyröitä tällä maittavalla kasvismunakkaalla. Loistava pikalounas tai matkaeväs!

Serves
4
Valmista
2 min
Paista
12 min
10 kk
Kasvisruokavalio Kasvisruokavalio
Ei sisällä soijaa Ei sisällä soijaa
Gluteeniton Gluteeniton
Ei sisällä pähkinää Ei sisällä pähkinää

Ainekset

Ohje

  • 100 g kypsennettyä perunaa
  • 70 g kesäkurpitsaa
  • 1 tomaatti
  • 40 g sipulia
  • 50 g fetajuustoa
  • 1 rkl tuoretta basilikaa silputtuna tai 1 tl kuivattua basilikaa
  • 4 kananmunaa

Ainekset

Ohje

  1. Kuutioi vihannekset pieniksi kuutioiksi.
  2. Paista perunat, kesäkurpitsa, tomaatti ja sipuli tilkassa oliiviöljyä keskilämmöllä, kunnes ne ovat pehmeitä.
  3. Vatkaa kananmunat toisessa kulhossa, murenna sekaan feta, ja lisää basilika.
  4. Vuoraa uuninkestävä vuoka leivinpaperilla.
  5. Levitä kypsät vihannekset tasaisesti vuoan pohjalle ja kaada muna-juustosekoitus niiden päälle.
  6. Kypsennä esilämmitetyssä uunissa 180 °C:ssa 12–14 minuuttia.
  7. Kun munakas on jäähtynyt, muussaa haarukalla ikään sopivaksi.

Vaihtelun vuoksi

Fetajuuston voi vaihtaa cheddariin ja kaikki kasvikset muihin uusien, jännittävien makuyhdistelmien löytämiseksi!