12 kuukaudet
Squishy Salmon Fishcakes
Ateriat

Koukuttavat lohi-kalakakut

Herätä sisäinen taiteilijasi + luo paljon koukuttavia herkkuja kalamaisella tyylillä

  • Annoksia

    4
  • Valmistusaika

    20
  • Paistoaika

    25
    • Dietary icons Soya free
    • Dietary icons Nut free
    • Dietary icons Gluten free
    • Dietary icons Dairy free
    • Dietary icons Egg free

    ainekset

    Group 6 Created with Sketch.
    • 400 g perunaa, pilkottuna isoiksi kuutioiksi
    • 1 porkkana, pilkottuna pieniksi kuutioiksi
    • 200 g lohifilettä, nahka poistettuna
    • 3 ruokalusikallista auringonkukkaöljyä
    • 1 pieni purjo, ohueksi viipaloituna
    • 25 g vihreitä papuja, hienoksi pilkottuna
    • 2 ruokalusikallista hienonnettua persiljaa

    Ohje

    Group 6 Created with Sketch.
    1. Keitä peruna + porkkanakuutiot kiehuvassa vedesää 15 minuutin ajan kunnes ne ovat pehmeitä. Valuta + muussaa, laita sitten sivuun jäähtymään.
    2. Sillä aikaa hauduta lohta vesihauteessa noin 5 minuutin ajan kunnes se on kokonaan kypsynyt. Nosta sitten pois vesihauteesta + anna jäähtyä. Murra kala lohkoiksi ja varmista ettei kalassa ole ruotoja.
    3. Kuumenna 1 ruokalusikallinen öljyä isossa paistinpannussa + paista purjo + pavut viiden minuutin ajan kunnes ne ovat pehmeitä. Sekoita ne sitten porkkana + perunamuussiin ja lisää sitten myös kypsytetty lohi + persilja seokseen + sekoita lisää.
    4. Muovaile käsilläsi seoksesta 2 isompaa kalakakkua + 2 pienempää kalakakkua. (Kalanmuotoiset kakut näyttävät hauskoilta.)
    5. Kuumenna jäljellä oleva öljy paistinpannulla + paista kalakakkuja 5 minuutin ajan, välillä käännellen, kunnes ne ovat kullanruskeita molemmilta puolilta + kokonaan lämpimiä. Tarjoile heti herneiden kera.
    Recipe tip handy hints

    Hauskaa pikkuisille

    Tee lautasellisesta taideteos - pyydä pikkuistasi järjestämään herneet lautaselle niin, että kalakakku näyttäisi puhaltavan kuplia.

    Swap this for that

    Vaihtelun vuoksi

    Lax på burk fungerar lika bra som färsk lax.