Koko perheelle
Eggy Shakshouka Weaning Recipe Thumb
Ateriat

Kukko kiekuu kana-shakshuka

Kaikki ylös, nyt on SHAKSHUKAN aika! Herkullinen kananmuna-aamiainen tai brunssi, joka sopii koko perheelle (yli vuoden ikäisille) tomaattisessa ja kikherneisessä kasviskastikkeessa. Nami!

  • Annoksia

    4
  • Valmistusaika

    5
  • Paistoaika

    20
    • Dietary icons Vegetarian
    • Dietary icons Soya free
    • Dietary icons Nut free
    • Dietary icons Gluten free
    • Dietary icons Dairy free

    ainekset

    Group 6 Created with Sketch.
    • 2 prk tomaattimurskaa
    • 2 paprikaa
    • 1 sipuli (noin 200 g)
    • 2 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
    • 3 tl savustettua paprikajauhetta tai makeaa paprikajauhetta
    • 2 tl oreganoa
    • 1 tl juustokuminaa
    • 1 rkl oliiviöljyä
    • 4–6 kananmunaa
    • Koristeeksi korianteria (valinnainen)
    • 400 g kikherneitä

    Ohje

    Group 6 Created with Sketch.
    1. Pilko sipuli ja paprika pieniksi kuutioiksi.
    2. Kuumenna 1 rkl oliiivöljyä suuressa paistinpannussa tai wokissa.
    3. Paista sipulit ja paprikat valkosipulin kanssa, kunnes ne pehmenevät.
    4. Lisää savupaprika, juustokumina ja oregano. Kypsennä 1 minuutti.
    5. Lisää kikherneet vesineen ja molemmat tomaattimurskapurkilliset.
    6. Kypsennä 15 minuuttia, kunnes kastike alkaa haihtua ja saeta.
    7. Tee kastikkeeseen kolo jokaiselle kananmunalle, jonka aiot kypsentää.
    8. Aseta raaka rikottu kananmuna koloon. (Helpompaa tehdä yksi kerrallaan)
    9. Peitä pannu kannella ja kypsennä munia noin 5 minuuttia tai kauemmin, jos haluat keltuaiset kovemmiksi.
    10. Ripottele päälle silputtua korianteria tai persiljaa ennen tarjoilua (valinnainen).
    Recipe tip handy hints

    Hauskaa pikkuisille

    Pikkuiset ovat haltioissaan, kun saavat dipata paahtoleivänpaloja löysään keltuaiseen!

    Yummy for little ones

    Maukasta vauvoille

    Sopii kaikenikäisille vuoden iästä alkaen.

    Recipe tip bright ideas

    Käteviä vinkkejä

    Riko kananmunat yksittäin toiseen astiaan ennen kastikkeeseen lisäämistä (jotta shakshukaan ei mene kuorenpalasia).