4 6 kuukaudet
Lentils Butternut Squash Orange and Tomato Puree
Soseet

Linssi, Kurpitsa, Appelsiini + Tomaattisose

Herkullinen yhdistelmä jännittäviä makuja! Täydellinen tapa tutustuttaa vauvasi linsseihin

  • Tekee

    14
  • Valmistusaika

    10
  • Paistoaika

    20
  •  

  • jäädyttää

    minä!

  • Dietary icons Vegetarian
  • Dietary icons Soya free
  • Dietary icons Nut free
  • Dietary icons Gluten free
  • Dietary icons Dairy free
  • Dietary icons Egg free

ainekset

Group 6 Created with Sketch.
  • 40g kuivattuja ja halkaistuja punaisia linssejä huuhdeltuna
  • 60g butternut-kurpitsaa, kuorittuna, siemenet poistettuna + kuutioituna
  • 1 tomaatti, siemenet poistettuna + kuutioituna
  • 4 ruokalusikallista tuorepuristettua appelsiinimehua

Ohje

Group 6 Created with Sketch.
  1. Laita linssit + kurpitsa kattilaan, peitä vedellä + kiehauta. Vähennä sitten lämpöä + anna kiehua hiljalleen 10 minuuttia. Poista pinnalle nousseen vaahdon.
  2. Lisää tomaatti + keitä vielä 5 minuuttia kunnes kaikki ainekset ovat pehmenneet. Valuta sitten vesi.
  3. Soseuta linssit, kurpitsa + tomaatti appelsiinimehun kanssa monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella sileäksi.
Yummy for little ones

Maukasta vauvoille

Lisää ripaus erilaisia yrttejä + redusoitua suolaista kasvislientä tehdäksesi maukkaan + lämmittävän keiton!

Recipe tip bright ideas

Käteviä vinkkejä

Kun vauvat alkavat pyörittämään ruokaa suussaan ja näyttämään varhaisia merkkejä pureskelemisesta, he ovat valmiita syömään hiukan paksumpia soseita, jotka on valmistettu käyttämällä vähemmän nestettä.