Koko perheelle
Spicy Breakfast Cereal
Ateriat

Mausteinen Pottuaamupala

Tämä on mahtava tapa käyttää ylijääneet perunat + kasvikset. Me rakastamme tätä reseptiä aamupalana kananmunan kanssa + ripaus curryjauhetta saa makunystyrät heräämään.

  • Annoksia

    4
  • Valmistusaika

    10
  • Paistoaika

    20
    • Dietary icons Vegetarian
    • Dietary icons Soya free
    • Dietary icons Nut free
    • Dietary icons Gluten free

    ainekset

    Group 6 Created with Sketch.
    • 3 rkl auringonkukkaöljyä + kananmunien paistoon
    • 500 g keitettyjä perunoita kuutioituna
    • 1 x sipuli pilkottuna
    • 250 g keitettyjä ruusukaaleja, puoliksi halkaistuina tai valkoista kaalia hienonnettuna
    • 2 valkosipulinkynttä pilkottuna
    • 140 g halloumi juustoa kuutioituna
    • 1 tl mietoa curryjauhetta
    • 1 tl kuminan siemeniä (valinnainen)
    • 4 x kananmunaa (valinnainen)

    Ohje

    Group 6 Created with Sketch.
    1. Laita öljy kuumenemaan isolle pannulle keskilämmölle. Lisää pannulle perunat + sipuli + paista 10 minuuttia välillä sekoittaen kunnes sipuli on pehmentynyt + perunat ovat kullanruskeita.
    2. Lisää ruusukaalit tai kaali, valkosipuli, halloumi, curryjauhe + kumina, jos käytät. Sekoita kaikki keskenään ja paista vielä 5 minuuttia välillä käännellen kunnes kaikki ovat lämmenneet.
    3. Jos paistat kananmunia, laita seos sillä välin uuniin miedolle lämmölle, jotta se pysyy lämpimänä + lisää kansi päälle, jottei ruoka kuivu. Kuumenna öljy pannulla + paista kananmunat sellaisiksi mistä pidät, jonka jälkeen lisää ne perunavihannes-seoksen päälle.
    Recipe tip handy hints

    Hauskaa pikkuisille

    Halloumin koostumus on ihanan kimmoisa + sopii täydellisesti pikkuisten sormille tutkittavaksi

    Yummy for little ones

    Herkullista vauvoille

    Korvaa paistetut munat munakokkelilla, jos lapsesi on 10 kuukauden ikäinen