10 kuukaudet
Pick Up Porridge Bars
Sormiruoat

Mukaan otetttavat Puuropatukat

Joskus vilkkaat pikkuiset tarvitsevat ylimääräisen aamupalan kun suuntaavat aamuseikkailulle. Nämä puuropatukat ovat täydellisiä kotona syötäväksi tai mukaan otettavaksi.

  • Tekee

    6
  • Valmistusaika

    10
  • Paistoaika

    20
  • jäädyttää

    minä!

  • Dietary icons Vegetarian
  • Dietary icons Soya free
  • Dietary icons Nut free
  • Dietary icons Egg free

ainekset

Group 6 Created with Sketch.
  • 40g kaurahiutaleita
  • 220ml täysmaitoa
  • 20g rusinoita, pieniksi pilkottuna
  • 1 tlk jauhettua kanelia (12kk iästä alkaen)
  • 10g suolatonta voita

Ohje

Group 6 Created with Sketch.
  1. Vuoraa pieni uunivuoka leivinpaperilla. Lisää kaurahiutaleet + maito pieneen kattilaan + kiehauta. Laske sitten lämpö + anna keittyä hiljalleen 10 minuuttia kokoajan sekoittaen, kunnes kaurahiutaleet ovat pehmeitä.
  2. Laita seos kulhoon + sekoita joukkoon rusinat + kaneli, levitä sitten seos univuokaan + tasoita 1 cm paksuiseksi. Peitä kelmulla + anna jäähtyä 30 minuuttia, jotta seos asettuu.
  3. Leikkaa puuroseos kuuteen osaan niin, että jokaisesta patukasta tulee 7 cm pituudeltaan ja 2,5 cm leveydeltään. Sulata voi teflonipintaisessa paistinpannussa + paista patukat 2-3 minuutin ajan molemmin puolin kullanruskeiksi.
Recipe tip handy hints

Hauskaa pikkuisille

Isommat pikkuiset voivat auttaa puuroseoksen levittämisessä + tasoittamisessa uunivuokaan.

Swap this for that

Vaihtelun vuoksi

Kokeile vaihtaa rusinat kuivattuihin aprikooseihin tai taateleihin