7 kuukaudet
Roast Red Pesto Chicken
Ateriat

Paahdettu Punainen Pestokana

Mehevä paistettu kana + mausteinen pesto kutkuttaa pikkuisia makunystyröitä. Mahtava resepti pikkuisille hampaille, jotka opettelevat pureskelemaan

  • Annoksia

    18
  • Valmistusaika

    15
  • Paistoaika

    40
    • Dietary icons Soya free
    • Dietary icons Gluten free
    • Dietary icons Egg free

    ainekset

    Group 6 Created with Sketch.
    • 1 pieni peruna (noin 115 g), kuorittuna + ohuiksi pyöreiksi viipaileiksi pilkottuna
    • 5 cm pala purjoa, vain valkoista osaa, todella ohueksi viipaloituna
    • 1 tomaatti, pyöreiksi paloiksi viipaloituna
    • ½ tl kuivattua oreganoa
    • 1 tl oliiviöljyä
    • 1 tl punaista pestoa (katso ohje alta)
    • 1 x luuton ja nahaton kanan rintafile (noin 125 g)
    • Vauvan käyttämää maitoa (valinnainen)

    Ohje

    Group 6 Created with Sketch.
    1. Lämmitä uuni 200°C asteeseen. Laita iso arkki alumiinifoliota uunivuoan pohjalle + asettele perunat keskelle vuokaa tasaisesti. Päällystä purjolla + tomaatilla, ripottele sitten päälle oregano + öljy. Lusikoi pesto kanan päälle, aseta sitten kana tomaattipedin päälle.
    2. Kerää aluumiinifolion reunat yhteen + sinetöi paketiksi. Paista 35-40 minuuttia kunnes peruna on pehmentynyt + kana on kokonaan kypsää. Avaa varovasti paketti, ota kana ulos + pilko se neljään osaan.
    3. Hurauta loput paketin aineksista kanan kanssa monitoimikoneessa tai tehosekoittimella, kunnes ovat pilkottu hienoksi, lisää vähän maitoa tarvittaessa.