Käytämme evästeitä, jotta sivustoamme olisi helppo ja hauska käyttää. Jos jatkat sivuston käyttämistä muuttamatta asetuksia, oletamme, että haluat vastaanottaa evästeemme.

Koti > Reseptit > Paahdettu Punainen Pestokana

Paahdettu Punainen Pestokana

Paahdettu Punainen Pestokana

Mehevä paistettu kana + mausteinen pesto kutkuttaa pikkuisia makunystyröitä. Mahtava resepti pikkuisille hampaille, jotka opettelevat pureskelemaan

Tekee
18 jääpalamuotillista
Valmista
15 min
Paista
40 min
7-9 kk
Ei sisällä kananmunaa Ei sisällä kananmunaa
Gluteeniton Gluteeniton
Ei sisällä soijaa Ei sisällä soijaa

Ainekset

Ohje

  • 1 pieni peruna (noin 115 g), kuorittuna + ohuiksi pyöreiksi viipaileiksi pilkottuna
  • 5 cm pala purjoa, vain valkoista osaa, todella ohueksi viipaloituna
  • 1 tomaatti, pyöreiksi paloiksi viipaloituna
  • ½ tl kuivattua oreganoa
  • 1 tl oliiviöljyä
  • 1 tl punaista pestoa (katso ohje alta)
  • 1 x luuton ja nahaton kanan rintafile (noin 125 g)
  • Vauvan käyttämää maitoa (valinnainen)

Ainekset

Ohje

  1. Lämmitä uuni 200°C asteeseen. Laita iso arkki alumiinifoliota uunivuoan pohjalle + asettele perunat keskelle vuokaa tasaisesti. Päällystä purjolla + tomaatilla, ripottele sitten päälle oregano + öljy. Lusikoi pesto kanan päälle, aseta sitten kana tomaattipedin päälle.
  2. Kerää aluumiinifolion reunat yhteen + sinetöi paketiksi. Paista 35-40 minuuttia kunnes peruna on pehmentynyt + kana on kokonaan kypsää. Avaa varovasti paketti, ota kana ulos + pilko se neljään osaan.
  3. Hurauta loput paketin aineksista kanan kanssa monitoimikoneessa tai tehosekoittimella, kunnes ovat pilkottu hienoksi, lisää vähän maitoa tarvittaessa.

Vaihtelun vuoksi

Vaihda kana loheen, niin saat maukkaan kala-annoksen

Maukasta vauvoille

Pilko kaikki ainekset hienoksi käsin monitoimikoneen sijaan, jos pikkuisesi on 10+ kuukauden ikäinen