Ruusukaalisose
Soseet
Ruusukaalisose
Juhlava kasvismaku pikkuisesi ensimmäiseen jouluun!
Tekee
30Valmistusaika
5Paistoaika
15
jäädyttää
minä!

ainekset


- 150 g ruusukaaleja
Ohje


- Leikkaa ruusukaalien kannat + poista ulommaiset lehdet.
- Leikkaa ruusukaalit kahteen tai neljään osaan + höyrytä keskilämmöllä noin 10-12 minuuttia kunnes ne ovat erittäin pehmeitä (höyryttäminen on paras tapa valmistaa ruusukaalit, sillä keitetyt saattavat maistua kitkeriltä).
- Soseuta höyrytetyt ruusukaalit + 4-5 teelusikallista keitettyä vettä sileäksi soseeksi monitoimikoneessa tai käyttäen sauvasekoitinta.
Vaihtelun vuoksi
Tehdäksesi mausta vähän tutumpaa voit käyttää vauvasi käyttämää maitoa veden sijaan
Käteviä vinkkejä
Hvis din lille laver et sjovt ansigt, så bare rolig. Det er fordi det er heeelt nyt. Husk at det kan tage på til 10 forsøg før de har lært den nye smag at kende og accepteret den.