Koko perheelle
Smoky Bacon and Butternut Pasta Weaning Recipe
Ateriat

Savupekoni-myskikurpitsapasta

Kerää koko perhe pöydän ääreen nauttimaan tästä kerrrmaisesta pastasta, jossa on myskikurpitsaa, savupekonia ja häivähdys salviaa!

  • Annoksia

    4
  • Valmistusaika

    10
  • Paistoaika

    50
    • Dietary icons Soya free
    • Dietary icons Nut free

    ainekset

    Group 6 Created with Sketch.
    • 500 g myskikurpitsaa paloiteltuna
    • 1 vähäsuolainen liemikuutio (sekoitettuna 2 dl:aan vettä)
    • 50 g tuorejuustoa
    • 100 g savupekonia
    • 1 tl kuivattua salviaa
    • 300 g kuivapastaa

    Ohje

    Group 6 Created with Sketch.
    1. Pilko myskikurpitsa pieniksi kuutioiksi.
    2. Aseta kuutiot esilämmitettyyn uuniin180 °C:een kevyesti öljytyllä pellillä.
    3. Kypsennä 25 minuutin ajan, sekoittaen puolessavälissä.
    4. Kaada 2/3 kypsennetystä kurpitsasta kulhoon salvian kanssa.
    5. Liuota liemikuutio 2 dl:aan vettä ja lisää liemi kulhoon.
    6. Soseuta, kunnes seos on tasaista.
    7. Lisää seos pannulle, lisää tuorejuusto ja sekoita kunnolla miedolla lämmöllä.
    8. Keitä 300 g pastaa pakkauksen ohjeen mukaan.
    9. Paista pekonia, kunnes se on kypsää. Pilko pieneksi ja lisää kastikkeeseen loppujen kurpitsakuutioiden kanssa. (Pieniä varten voit vähentää suolan määrää erottamalla sopivan määrän kastiketta ennen pekonin lisäämistä)
    10. Sekoita keitetty pasta kastikkeeseen tai kaada kastike kuuman pastan päälle.
    Swap this for that

    Vaihtelun vuoksi

    Jos vähäsuolaista versiota ei ole saatavilla, käytä vain puolet liemikuutiosta.

    Yummy for little ones

    Maukasta vauvoille

    Ateria sopii lapsille 10 kk:n iästä alkaen. Sekoita kunnolla, jotta pastasta tulee hyvin kermaista ja mauuukasta!