Tuotteidemme käyttäminen FAQS

Tuotteidemme käyttäminen

Voinko ottaa Ella’sin tuotteita mukaan lennolle?

Pussimme sopivat täydellisesti mukaan lennolle. Herkullisia luomulaatuisia Smoothie-hedelmät-pussejamme tarjoillaan lapsille jopa British Airwaysin lennoilla! Löydät ne myös lentokenttien Boots-myymälöistä!

Jos laitat pussit matkalaukkuusi, suosittelemme laittamaan ne muovin sisään sen varalta, että ne puhkeavat tai litistyvät – matkalaukkuasi voidaan heitellä sitä käsiteltäessä! Mikäli otat niitä käsimatkatavaroihisi suosittelemme, että otat huomioon virkailijat, jotka saattavat pitää vauvanruokaa nesteenä ja yli 100 ml:n painoisena. Suosittelemme aina, että otat yhteyttä lentoyhtiöösi ennen lentoa.

Tuotteidemme käyttäminen

voinko pakastaa Ella’sin pusseja?

Kyllä, voit pakastaa Ellan 4 kk -pussien + Smoothie-hedelmät-pussien sisällön, puristamalla ne sterilisoituun jääpalarasiaan. Emme suosittele 6, 7 ja 10 kk -pussituotteidemme tai taaperoruokiemme pakastamista isompien ihmisten aineksista johtuen.

Suosittelemme, että pakastat 4 kk ja Smoothie-hedelmät-tuotteemme 24 tunnin sisällä niiden avaamisesta. Muista aina testata lämpötila ennen pikkuisellesi syöttämistä. Emme suosittele uudelleenlämmittämistä pakastuksen tai jääkaapissa säilyttämisen jälkeen silloin, jos tuote on jo kerran lämmitetty. Tämä voi olla pienokaisellesi vaarallista

Voit pakastaa 4 kk -tuotevalikoimamme tuotteet 48 tunnin sisällä niiden avaamisesta, 6, 7 tai 10 kk -pussejamme voit säilyttää 24 tunnin ajan jääkaapissa avaamisen jälkeen.

Tuotteidemme käyttäminen

Kuinka lämmitän Ella’sin tuotteet?

Valikoimamme 4, 6 ja 7 kk -pusseja ei tule koskaan lämmittää mikroaaltouunissa, mutta voit lämmittää ne monilla muilla tavoilla!

 • Helpoin tapa lämmittää 4, 6 ja 7 kk -pussejamme on laittaa ne kuumaan veteen muutamaksi minuutiksi

 • Voit puristaa herkullisen vauvanruokamme pieneen kattilaan ja kevyesti lämmittää sitä sekoittaen kokoajan.

 • Tai voit puristaa herkullisen vauvanruokamme mikronkestävään kulhoon ja lämmittää mikroaaltouunissa.

Muista aina testata ruoan lämpötila ennen lämmitetyn ruoan syöttämistä pikkuisellesi.

Valikoimamme 10 kk -pussit ovat mikronkestäviä. Lämmitä repimällä pussin yläosa auki, asetat se pystyyn lautaselle (roiskeiden varalta) ja lämmitä. Sekoita hyvin kuumien kohtien varalta, ja kuten aina, testaa lämpötila ennen pikkuisellesi syöttämistä.

Emme suosittele herkullisten jogurttiemme, Baby Brekkie- + maidottomien aamupalavalikoimiemme lämmittämistä, sillä ne maistuvat paremmilta viileinä tai huoneenlämpöisinä.

Tuotteidemme käyttäminen

Voiko Ella’sin keittokirjojen + reseptikerhon reseptien ruoat pakastaa?

Ruoan etukäteen valmistaminen sopii hyvin kiireisille vanhemmille + hoitajille. Tämän vuoksi olemme varmistaneet, että keittokirjamme + reseptikerhomme reseptit voidaan pakastaa. Tässä muutama kätevä vinkki herkullisten reseptiemme pakastamiseen + terveenä pysymiseen:

 1. Varmista, että pakastimesi on riittävän kylmä, -18°c (0°F)
 2. Suurin osa ruoista sopii pakastettaviksi (paitsi kuorelliset kananmunat), mutta jotkin ruoat maistuvat paremmilta tuoreina.
 3. Liharuoat voidaan turvallisesti pakastaa enintään 3 kuukaudeksi.
 4. Kasvisruoat ja herkut, kuten kakut + keksit voidaan pakastaa enintään 3 kuukaudeksi.
 5. Laita pakasterasioihin tarra, jotta tiedät mihin mennessä ruoka tulee käyttää.
 6. Voit valmistaa suoraan pakastimesta otetusta lihasta patoja, kastikkeita + paisteja – muista vain muokata valmistusaikaan siten, että ruoka on läpeensä tulikuumaa ennen tarjoilua!
 7. Muiden ruokien kanssa, varmista että ruoka on täysin sulanut ennen sen uudelleen lämmittämistä. Lämmitä ruoka aina kokonaan tulikuumaksi asti. Sekoita, jotta ruokaan ei jää kuumia (tai kylmiä) kohtia.
 8. Riisi voidaan turvallisesti pakastaa + uudelleenlämmittää, kunhan se on jäähdytetty nopeasti keittämisen jälkeen (mieluiten tunnin sisällä). Voit uudelleenlämmittää pakastetun riisin, kunnes se on tulikuumaa.
 9. Varmista, että sulatat ruokasi turvallisesti. Peitä ruoka + laita se jääkaappiin, laita se kylmään veteen ilmatiiviiseen rasiaan tai sulata mikrossa. Näillä kolmella tavalla voit varmistaa, että ikävät bakteerit eivät pääse kasvamaan ruoassa sen sulaessa.
 10. Käytä ruokasi heti kun se on sulanut – älä jätä sitä lojumaan, jolloin ikävät bakteerit voivat kasvaa siinä.
 11. Ja lopuksi, muista, että kertaalleen pakastettua ruokaa ei ole turvallista pakastaa.